Numere Frumoase

Alege un număr frumos şi uşor de memorat din seria Argint, Aur sau Platină!

 

 

Tip număr

 

Preţ, lei

 

Servicii gratuite incluse

 
 

Argint

 

100

 

Apel reţinut pe linie

 
 

Aur

 

1300

 

Apel reţinut pe linie

Conferinţa în trei

 
 

Platină

 

6500

 

Apel reţinut pe linie

Conferinţa în trei

Redirijarea apelurilor în caz dacă abonatul nu răspunde

 

 

 

Note

  1. Preţurile includ toate taxele inclusiv TVA.
  2. Serviciile de reţea gratuite sunt activate automat la eliberarea numărului.
 
Alege numărul de telefon care va deveni cartea de vizită a companiei tale - clienții, colegii și partenerii de afaceri îl vor memora pentru că este ușor.
Pentru a nu pierde legătura cu persoanele importante care te sunau pe numărul vechi, îți oferim serviciul de notificare prin mesagerie vocală ”Numărul meu nou”
 
[+] Vezi detalii aici!
Serviciul de Redirijare a apelurilor spre un mesaj vocal Vă oferă posibilitatea de a fi găsit de către clienţi chiar şi atunci când v-aţi schimbat numărul de telefon al companiei Dvs. iar clienţii încă nu-l cunosc.

 

Acest lucru este posibil deoarece avantajele noului serviciu vă permit să păstraţi o perioadă de timp numărul vechi, pentru a putea informa clienţii Dvs. printr-un mesaj vocal despre schimbarea numărului.

 

Abonaţii care vor apela numărul vechi, vor primi automat un răspuns vocal în trei limbi: româna, rusă şi engleză, care-i va anunţa că numărul Dvs. vechi a fost înlocuit cu un număr nou, dându-i citire celui din urmă.

 

Beneficiile noului serviciu oferă clienţilor Dvs. posibilitatea de a nu rămâne niciodată cu un semn de întrebare la orice solicitare, astfel nu veţi pierde nici un apel important şi veţi fi uşor de găsit pentru clienţii Dvs., păstrând pentru ei imaginea unui partener de încredere care respectă interesele clienţilor săi.

 

 

Mai multe detalii despre serviciu, le puteţi afla la numărul 11855, Serviciul Suport Business Clienți

 


despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude