IP Telefonie

 

Fiind într-o continuă căutare de soluţii comode, performante şi avantajoase, compania Moldtelecom vine să ofere segmentului business din Republica Moldova servicii de voce prin reţele de comunicaţii electronice. Acesta reprezintă o alternativă eficientă la serviciile de telefonie fixă tradiţională, care foloseşte Internetul pentru a efectua apeluri. Serviciul de telefonie prin reţele de comunicaţii electronice este o soluţia perfectă pentru toţi partenerii de afaceri care îşi pot conecta oficiile companiei într-o reţea unică corporativă.

 

 

Abonamente

 

[+] Important!
  1. Toate tarifele specificate în tabelul de mai sus includ TVA.
  2. Migrarea de la un abonament Econom și Standard la unul din seria Optim va fi posibilă din data de 1 a lunii următoare după depunerea cererii.
  3. Convorbirile începute într-o tranşă orară şi terminate în altă tranşă orară se taxează conform tarifului pentru tranşa orară în care a început convorbirea.
  4. Pentru abonamentele Econom și Standard tranșa orară de zi este cuprinsă între orele 8:00 - 21:59 iar cea de noapte între 22:00 - 7:59. Pentru seria de abonamente Optim tranșa orară zi este cuprinsă între orele 8:00 - 19:59 și de noapte între orele 20:00 - 7:59.
  5. Toate apelurile efectuate în zilele de sarbatori legale și weekend vor fi taxate conform tarifului de noapte. Apelurile interurbane, internaţionale şi către reţelele mobile, cu durata mai mari de 5 secunde, se taxează adiţional cu 0,24 lei/apel (TVA inclus).
  6. Apelurile respective efectuate din hoteluri, cu durata mai mare de 5 secunde, se taxează adiţional cu 0,26 lei/apel (TVA inclus).
  7. *- Toate apelurile locale efectuate în reţeaua Moldtelecom nu vor fi taxate.
  8. În cazul în care abonatul dorește să se conecteze la o centrală din altă localitate chiar dacă în localitatea sa există o centrală telefonică cu capacitate liberă, se va percepe o taxă suplimentară la abonamentul lunar. Valoarea taxei suplimentare în acest caz este de 24 lei/km (TVA inclus) în funcţie de lungimea liniei telefonice de la hotarul localităţii unde este amplasată centrala telefonică şi până la sediul abonatului.

 


despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude