Supraveghere video şi stocare securizată în Cloud, cu 50 % reducere şi conectare gratuită
10 Mai 2017

Menţine tot ce ai mai scump în vizor cu serviciul CloudCamera de la Moldtelecom, acum cu 50 % reducere la abonament şi conectare gratuită. Serviciul CloudCamera îţi permite să urmăreşti tot ce se petrece în lipsa ta în propria-ți locuință, în camera copiilor sau la sediul companiei tale, în regim online sau prin înregistrări video oricând îți dorești, direct de pe dispozitivele tale mobile.

 

Conectează-te la CloudCamera până la 31 august 2017 şi bucură-te de un instrument eficient de gestionare a afacerii tale şi de supraveghere a lucrurilor importante, la jumătate de preţ. Ai o  soluție completă şi unică pe piaţă, perfect adaptată pentru familia și activitatea ta profesională. CloudCamera îți oferă, pe lângă serviciul de supraveghere video și spațiu pentru stocarea înregistrărilor. Urmăreşte tot ce se petrece în spaţiul care te interesează, în regim online 24 H, oriunde ai fi direct de pe dispozitivele tale mobile. Mai mult, stocarea înregistrărilor îţi permite să revii la vizionare şi mai târziu, oricând dispui de mai mult timp liber. Toate înregistrările video făcute pot fi urmărite concomitent de către mai multe persoane de pe dispozitive diferite, iar securitatea datelor este garantată.

 

 

La conectarea serviciului CloudCamera, Moldtelecom îţi pune la dispoziţie și camere IP pentru interiorul sau exteriorul încăperii, cu instalare la solicitare, oriunde ai nevoie, acasă sau la serviciu. Specialiștii Moldtelecom îți asigură conectare la  Internet fix și echipament router Wi-Fi.

 

Pentru utilizarea serviciului este necesar să descarci aplicația CloudCamera în dispozitivele tale și să introduci datele de acces. Activarea serviciului și recepționarea datelor de acces se face prin apel la 1181.

 

Moldtelecom este OPERATORUL NUMĂRUL UNU de Internet fix și televiziune digitale
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   fraude