Serviciul Arhiva TV - GRATUIT pentru canalele din grila IPTV Moldtelecom
28 Februarie 2018
Serviciul Arhiva TV - GRATUIT pentru canalele din grila IPTV Moldtelecom
 
Atâtea emisiuni şi filme interesante sunt difuzate la cele peste 180 de canale din grila IPTV Moldtelecom, încât ai vrea să poţi să le priveşti pe toate. Acum e simplu şi poţi singur să decizi când e momentul potrivit să o faci. Activează serviciul Arhiva TV direct din aplicaţia MyMoldtelecom şi bucură-te de posibilitatea de a viziona gratuit, până la data de 1 mai 2018, emisiunile şi filmele preferate chiar dacă ai ratat momentul de transmisiune a lor. Ai acces la programele care îţi sunt mai pe plac sau aproape de interesele tale şi care au fost difuzate cu până la 5 zile în urmă.
 
    
Fie ca îţi doreşti să petreci timpul împreună cu întreaga familie sau poate să te delectezi în singurătate cu un film potrivit pentru dispoziţia ta, o poţi face selectând emisiunile dorite şi difuzate la programele TV, la care este disponibil serviciul Arhiva TV, cu până la 5 zile în urmă, fără necesitatea de a le înregistra în prealabil.
 
Campionate de fotbal, seriale de top, show-uri TV cu invitaţi speciali îţi sunt disponibile oricând pentru vizionare chiar dacă nu ai reuşit să prinzi ora de difuzare a acestora. 
 
Serviciul Arhiva TV înregistrează automat conţinutul TV şi îl păstrează în arhiva programelor TV. Acesta este foarte ușor de utilizat direct din meniul principal IPTV. Activarea serviciului se face foarte comod din aplicația MyMoldtelecom și este disponibil pentru toți abonații persoane fizice ce dețin unul din pachetele de Televiziune Digitală IPTV Moldtelecom.
 
Mai mult, activează Arhiva TV din aplicația MyMoldtelecom şi beneficiază gratuit de acest serviciu până la data de 1 mai 2018. La expirarea promoţiei, serviciul este sistat în mod automat, iar prelungirea acestuia poate fi efectuată din aplicaţia MyMoldtelecom pentru o taxă lunară de 5 lei. 
 
Află mai multe despre serviciul de televiziune digitală Moldtelecom şi funcţiile interactive aici.
 
Detalii la 1181.
 
Moldtelecom este operatorul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet şi TV
 
 
                    
 despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude