Pagina principalăPersonalTeleviziune + Internet


Televiziune + Internet

Ofertă Specială la Internet şi TV pentru blocuri locative, conectate la reţeaua Fibră Optică

Promoție valabilă pentru blocurile de apartamente conectate prin tehnologiile FTTx sau GPON.
Testarea pentru 3 luni presupune: oferirea serviciilor Internet + TV la preț de 0 lei, pentru 1 lună completă/incompletă + 2 luni complete.
După expirarea perioadei promoționale, prețul abonamentului va fi în conformitate cu planul tarifar în vigoare.

 

Lista de canale

 

Oferta standard pentru sector privat și blocuri locative

Alege oricare abonament TV (cu excepția abonamentului TV Simplu) combină cu un abonament Internet  și beneficiezi de reducere de 80 lei, pe viață.

 

 

 

Canalele HD sunt disponibile doar în abonamente conectate prin fibră optică.

 

Taxa de activare pentru un Media Box – 600 lei. Conectarea pentru al 2-lea și al 3- lea televizor este gratuită, inclusiv și pentru abonații existenți.

 

Și asta nu e tot! Cei care aleg pachetul TV Premier sau Univers au serviciul Multiscreen inclus în abonament. Serviciul Multiscreen oferă posibilitatea de a viziona pe dispozitivul mobil până la 50 canale TV, din abonamentul IPTV de care-l dispuneți, de asemenea permite interacțiunea între mai multe dispozitive mobile - tablete și smartphone-uri cu media boxul de acasă. Este o soluție inovatoare unică pe piața din Republica Moldova care îți oferă posibilitatea de a controla contentul televiziunii tale de acasă, oriunde te-ai afla direct de pe smartphone sau tabletă.

 

Televiziunea digitală de la Moldtelecom te alintă cu un șir de opțiuni și avantaje TV: Funcții interactive - Pauză. Înregistrare. Reluare. Pachete tematice -  Junior și Adult, serviciul adiționale - MEGOGO, Arhiva TV ș.a.

 

[+] Note

1. Echipamentele necesare recepţionării serviciului sunt oferite în folosinţă gratuită la încheierea unui contract pe o perioadă de 24 luni, fără achitarea unei chirii lunare.

2. Plata de abonament pentru fiecare televizor adițional este de 40 lei pentru pachetul TV Simplu, și de 50 lei pentru pachetele TV Premier și Univers. Numărul maxim de aparate TV conectate simultan nu va fi mai mare de 10.

3. Clienții noi care vor semna simultan contractul privind conectarea serviciilor de Televiziune Digitală sau Televiziune digitală+Internet și unul din abonamente Unite 3G vor fi scutiți de taxa pentru activarea set-top box-ului.

4. Vitezele de acces sunt indicate în valori maximale şi sunt oferite în funcţie de parametrii tehnici ai conexiunii.

5. Tarifele şi taxele includ TVA.

6. Opțional pot fi activate și pachete tematice. După activare, acestea vor fi disponibile pe toate Mediabox-urile.

 

Comandă
ON-LINE

 

 


despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude