Pagina principalăPersonalTeleviziune + Internet


Televiziune + Internet

Oferta Specială

Savurează din plin comunicarea cu cei dragi, de parcă ați fi alături.

 

Doar acum poți primi toate serviciile de comunicare de la un singur operator. Conectează acum servicii de Internet de viteza înaltă, Televiziune interactivă și telefonie mobilă cu trafic internet inclus și ai servicii la pachet, cu 45% reducere timp de 6 luni. Trei servicii cu doar 165 lei pe lună.

 

 

Oferta este disponibilă pentru blocuri locative conectate la rețeaua de fibră optică FTTB.

 

Moldtelecom îţi recomandă pachetul optim de 165 de lei pe lună care include următoarele:

 

 

Și asta nu e tot, Moldtelecom oferă la alegere încă doua abonamente în funcție de necesitățile tale:

 

 

In plus, primești gratis serviciul Multiscreen, video biblioteca Megogo, conectare cu echipament inclus și contract la domiciliu.

 

 

E simplu și avantajos să combini cele mai inovatoare servicii din gama completă oferită de operatorul național – Moldtelecom, operatorul NUMĂRUL UNU de Internet fix și televiziune digitală şi NUMĂRUL UNU în Internet mobil după traficul generat de către abonaţi.

 

Abonamentele Internet îţi oferă viteze înalte și stabile de acces la internet. Datorită acoperirii naţionale a reţelei de fibră optică, conexiunea la internet cu cea mai mare viteză este posibilă în toată ţara.

 

Oferta Standart

 

Alege oricare abonament TV (cu excepția abonamentului TV Simplu) combină cu un abonament Internet  și beneficiezi de reducere de 80 lei, pe viață

 

 

Oferta Internet fix + TV cu 80 lei reducere pe viață

 

 

Canalele HD sunt disponibile doar în abonamente conectate prin fibră optică.

 

Taxa de activare pentru un Media Box – 600 lei. Conectarea pentru al 2-lea și al 3- lea televizor este gratuită, inclusiv și pentru abonații existenți.

 

Și asta nu e tot! Cei care aleg pachetul TV Premier sau Univers au serviciul Multiscreen inclus în abonament. Serviciul Multiscreen oferă posibilitatea de a viziona pe dispozitivul mobil până la 50 canale TV, din abonamentul IPTV de care-l dispuneți, de asemenea permite interacțiunea între mai multe dispozitive mobile - tablete și smartphone-uri cu media boxul de acasă. Este o soluție inovatoare unică pe piața din Republica Moldova care îți oferă posibilitatea de a controla contentul televiziunii tale de acasă, oriunde te-ai afla direct de pe smartphone sau tabletă.

 

Televiziunea digitală de la Moldtelecom te alintă cu un șir de opțiuni și avantaje TV: Funcții interactive - Pauză. Înregistrare. Reluare. Pachete tematice -  Junior și Adult, serviciul adiționale - MEGOGO, Arhiva TV ș.a.

 

[+] Note

1. Echipamentele necesare recepţionării serviciului sunt oferite în folosinţă gratuită la încheierea unui contract pe o perioadă de 24 luni, fără achitarea unei chirii lunare.

2. Plata de abonament pentru fiecare televizor adițional este de 40 lei pentru pachetul TV Simplu, și de 50 lei pentru pachetele TV Premier și Univers. Numărul maxim de aparate TV conectate simultan nu va fi mai mare de 10.

3. Clienții noi care vor semna simultan contractul privind conectarea serviciilor de Televiziune Digitală sau Televiziune digitală+Internet și unul din abonamente Unite 3G vor fi scutiți de taxa pentru activarea set-top box-ului.

4. Vitezele de acces sunt indicate în valori maximale şi sunt oferite în funcţie de parametrii tehnici ai conexiunii.

5. Tarifele şi taxele includ TVA.

6. Opțional pot fi activate și pachete tematice. După activare, acestea vor fi disponibile pe toate Mediabox-urile.

 

Comandă
ON-LINE

 

 


despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   fraude