Bucurii de Crăciun oferite de Moldtelecom copiilor cu dizabilităţi
18 Декабрь 2015

270 de copii cu dizabilităţi din cadrul Direcţiei Muncipale pentru Protecţia Drepturilor Copiilor s-au bucurat de atmosfera de Crăciun în cadrul unui eveniment de caritate organizat de către compania Moldtelecom.

Pe data de 17 decembrie, la Teatrul Municipal de Păpuşi Guguţă copii au avut parte de un Program special cu spectacole de păpuşi oferite de către actorii Teatrului, Moş Crăciun şi sute de cadouri. Copii s-au bucurat de o adevărată atmosferă de sărbătoare.

 

 

 

“ Suntem recunoscători companiei Moldtelecom pentru acest eveniment. Copii s-au bucurat nespus de spectacol şi în mod special de Moş Crăciun care le-a oferit cadouri. “ este părerea unui dintre părinţi.

“ Toţi copii merita să fie fericiţi. Mulţumesc companiei Moldtelecom pentru gestul realizat “ a declarant un alt părinte.

 

Copiii au urmărit curioşi spectacolul, iar spre final îl aşteptău cu nerăbdare pe Moş Crăciun care a venit cu sacul plin de cadouri, dulciuri şi jucării.


 

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă Moldtelecom demarează acţiuni de caritate dedicate ajutorării copiilor cu nevoie speciale, rămaşi fără îngrijire părintească şi din categorii social vulnerabile.

“Compania Moldtelecom aduce un aport considerabil în dezvoltarea societăţii şi economiei tării şi face parte din viaţa cetăţenilor prin serviciile pe care le oferă. Considerăm că este de responsabilitatea noastră să aducem bucurii copiilor mai trişti ca noi. Sărbătorile de iarnă reprinzintă un motiv în plus de a oferi caldură şi zîmbete în ochii inocenţi ai celor dornici de magia sărbătorilor de iarnă. “ a declarat Gabriela Popescu – Director Resurse Umane a companiei Moldtelecom.

 

 

 

Anual, compania susţine şi organizează evenimente care au ca scop promovarea valorilor culturale şi sociale. Acțiunile de caritate fac parte din programul social Moldtelecom în sprijinul instituțiilor educaționale din întreaga ţară.