Câştigă Samsung Galaxy J5 şi o boxă GBL Go în cadrul concursului pe pagina Moldtelecom, pe reţeaua de socializare Facebook.
07 Апрель 2018

Câştigă Samsung Galaxy J5 şi o boxă GBL Go în cadrul concursului pe pagina Moldtelecom, pe reţeaua de socializare Facebook.

 

De 25 de ani suntem alături de tine cu servicii inovative şi cele mai atractive oferte. Astăzi când ai la îndemână posibilități infinite ale serviciilor de telecomunicații, noi continuăm să te surprindem plăcut. Prinde șansa de a cîștiga două premii deosebite în cadrul concursului pe rețeaua de socializare Facebook, dedicat împlinirii a 25 de ani de activitate Moldtelecom. Distrează-te împreună cu cei dragi, această primăvară și în special de sărbători la zona Moldtelecom din cadrul centrului comercial Shopping Malldova și ai posibilitatea de a cîștiga o boxă GBL Go și un Smasung Galaxy J5. Pentru aceasta participă în concursul organizat pe pagina Moldtelecom, pe reţeaua de socializare Facebook.

 

Pentru a participa la concurs:

1.       Intră pe pagina de Facebook Moldtelecom, facebook.com/moldtelecom şi apreciază pagina Moldtelecom;

2.       Găsește postarea dedicată concursului;

3.       Apreciază conținutul postării dedicate concursului – împreună 25 de ani;

4.       Distribuie public postarea dedicată concursului;

5.       Adaugă pe profilul tău și în comentarii la postarea dedicată concursului pe pagina Moldtelecom, o poză de la zona Moldtelecom din cadrul centrului comercial Shopping Malldova.

 

Concursul se desfășoară în 2 etape:

Epata 1, în perioada 7 aprilie – 20 aprilie, în cadrul căreia câștigătorului se va oferi o boxă GBL Go;

Etapa 2, în perioada 21 aprilie – 6 mai 2018, în cadrul căreia câștigătorul va primi un Smasung Galaxy J5.

 

În zona Moldtelecom din cadrul centrului comercial Shopping Malldova, este amenajat un bazin cu mingi pentru copii, perfect pentru distracție cu familia. Zona Moldtelecom va fi în perioada 7 aprilie – 6 mai 2018.

 

Câștigătorul va fi ales aleatoriu prin intermediul website-ului random.org conform Regulamentului și anunţat, în cadrul primei etape, pe data de 21 apilie, iar în cadrul celei de-a doua etapa pe data de 7 mai 2018, pe pagina de facebook Moldtelecom.

De 25 de ani suntem alături de tine oricând ai nevoie. În familie. La lucru. La distracţieÎmpreună am devenit operatorul numărul 1 în servicii mobile – fixe – Internet – TV integrate.